Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.
Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.
Blog Article
هر چیز با ارزشی که در خانه می بینید را باز کنید. از آشپزخانه شروع کنید و وسایلی مثل کابینت و شیرآلات و فن و هود را باز کنید.
پس این مورد هم در قیمت تخریب ساختمان و تعیین هزینه تاثیر مهمی داره.
بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.
↑ «توقیف اموال عبدالباقی و رسیدگی خارج از نوبت به پرونده متروپل
↑ «مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثهٔ متروپل آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۲ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
دستورالعمل های اجرایی: عملیات تخریب باید از ساختمان در تهران بالاترین قسمت یا طبقه شروع و به پایینترین قسمت یا طبقه ختم گردد، مگر در موارد خاصی كه تخریب به طور یكجا و استفاده از مواد منفجره در فونداسیون و از راه دور با رعایت كلیه احتیاطات و مقررات ایمنی مربوطه و كسب مجوزهای لازم انجام و یا از طریق كشیدن با كابل و واژگون كردن و یا از طریق ضربه زدن با وزنههای در حال نوسان انجام شود و از تخریب قسمتهایی از ساختمان كه باعث تخریب و ریزش ناگهانی قسمتهای دیگر ساختمان گردد باید جلوگیری به عمل آید.
↑ «توضیح استاندار خوزستان در خصوص چرایی ریزش ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری برنا. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
↑ «تجمعات امروز؛ اعتراض شماری از شهروندان در آبادان/ اعتصاب رانندگان اسنپ در تهران». خبرگزاری هرانا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابانها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاستهای جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانههای رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]
↑ «در سفر رئیسجمهور به آبادان چه گذشت». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
توجه داشته باشید که در برخی از مناطق تهران از جمله منطقه ۹، اقدامات خوبی در خصوص تسریع صدور مجوزها صورت گرفته و حتی مواردی بوده اند که در کمتر از ۱ ماه مجوزهای لازم را دریافت کرده اند.
[۸۷] همچنین اموال حسین عبدالباقی برای جبران خسارات مالی حادثه مسدود شده است.[۸۸]
↑ «نماینده ویژه آمریکا در امور ایران حادثه آبادان را تسلیت گفت». رادیو فردا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.
همچنین به گفته دادستان ویژه آبادان دستور بازداشت پیمانکار و مالک ساختمان صادر شد.